Bestill i dag og vi leverer hjem
til deg i løpet av 2-3 dager.

Kjøp blekkpatroner og lasertonere i dag.
Enkelt, billig og effektivt!

Printer/produkt:

Finn blekk til din printer!

Hjem » Om Printerblekk.com

Printerblekk.com er en katalog- og søkemotor for blekkpatroner som fokuserer på brukervennlighet ut mot sluttkunde. Nettstedet henter inn informasjon fra de forskjellige produsenter av blekkpatroner og sorterer dette på forskjellige kriterier så som skriverens produsent, skrivermodell, pris og patrontype. Vi har som målsetning å gi sluttbruker den beste oversikten av blekkpatroner for skriveren det gjelder.

Databasen av blekkpatroner og tilbehør som finnes på Printerblekk.com oppdateres hver dag, og inneholder derfor til enhver tid oppdatert produkt- og prisinformasjon.

Hos Printerblekk.com finner du både orginalprodukter som er produsert av skriverens produsent, samt høykvalitets kompatible produkter fra inkClub. De kompatible produktene passer like bra til din skriver som orginalproduktene, har tilnærmet likt prestasjonsnivå - og koster rundt halvparten av hva orginalproduktene gjør. Det viser seg ofte at de kompatible produktene holder samme nivå som orginalproduktene.

Printerblekk.com selger selv ingen produkt, men er affiliert forskjellige nettbutikker som driver med salg av blekkpatroner og tilbehør.

Om du ønsker å komme i kontakt med Printerblekk.com er du velkommen til å gjøre det via kontaktsidene våre.

Tilbud

USB-Minne Verbatim Store N Go 8GBUSB-Minne Verbatim "Store N Go" 8GB
Nå tilbyr vi mini USB-minne til superpris. Minnet rommer hele 8GB, men stikker bare ut 5 mm når den er plassert i dataen. Perfekt å ta med seg og som ekstra lagringsplass til laptoppen.

129.00,- Kjøp

Minnekort SDHC (Secure Digital High Capacity), 8 GB, KINGSTON Minnekort SDHC (Secure Digital High Capacity), 8 GB, KINGSTON
Minnekortet har plass til 8 GB, og er et høykapasitetskort som kan benyttes i apparater som kameraer, mp3-spillere, telefoner osv. OBS: Kontroller om ditt apparat kan bruke SDHC-kort før du bestiller!

169.00,- Kjøp

Bestselgere

Blekkpatron sort 53mlBlekkpatron sort 53ml
Blekkpatron sort 53ml MHB012 til HP DeskJet 935C

165.00,- Kjøp

Blekkpatron 3 farge 24mlBlekkpatron 3 farge 24ml
Blekkpatron 3 farge 24ml MCA003 til APPLE Stylewriter 1500

235.00,- Kjøp

Blekkpatron cyan No 364XL, 12mlBlekkpatron cyan No 364XL, 12ml
Blekkpatron cyan No 364XL, 12ml MHB630 til HP PhotoSmart C309g-m all-in-one printer

135.00,- Kjøp

Blekkpatron cyan 9mlBlekkpatron cyan 9ml
Blekkpatron cyan 9ml CLI-521C til CANON PIXMA MP550

119.00,- Kjøp